Sälja företag

De flesta som säljer sitt företag, gör det bara en gång i livet. Det är ofta en känslofylld försäljning, det är något som man byggt upp under många år och som har innehållit stunder av både stor glädje och sorg. ”Hur kan ni hitta någon som förstår värdet av mitt företag?” Den frågan får vi ofta och svaret är, att det gör vi bara genom hårt arbete. Vårt arbetssätt innebär att vi lägger mycket tid på att förstå det enskilda företaget och att ta fram de kärnvärden som bidragit till att företaget är vad det är idag.

 

En företagsförsäljning tar tid. Vi är mycket stolta över att kunna visa att vi klarar att sälja ett företag på i genomsnitt 6 månader från det vi får försäljningsuppdraget tills överlåtelsen är helt klar. Ibland tar det tyvärr betydligt längre tid. Till dig som vill sälja ditt företag vill vi bara säga: Kontakta oss i god tid, det är viktigt att påbörja en företagsförsäljning medan du tycker att det är roligt att driva ditt företag. Det ger en köpare en positiv bild av ditt företag och påskyndar försäljningsprocessen.

 

Tag hjälp av en seriös företagsmäklare. Jag är medlem i Sveriges Företagsmäklares Riksförbund och av Stockholms Handelskammare förordnad värderingsman för företagsvärdering. Braverdi företagsmäklare AB har högsta kreditvärdighetsklass hos UC.